DOPRAVA ZDARMA po ČR při nákupu nad 1000Kč  •  Osobní odběr v Praze ZDARMA - Argentinská 22 a Lazarská 6

Doprava nábytku a dekorací ZDARMA

Posledních pár dní dopravy ZDARMA

Venku svítí slunce a jarní vítr k vám přivál jedinečnou akci na DOPRAVU ZDARMA!

Co jsme to pro vás vymysleli? Často se nás ptáte na dopravu nábytku a tak jsme se rozhodli všechno vám zjednodušit. Nyní máte jedinečnou možnost dopravy zdarma na nábytek, bytové dekorace a doplňky. Stačí nakoupit alespoň za 1 000 Kč a dopravu už za vás platíme my. Vybírat můžete jak na e-shopu, tak na prodejnách a už nemusíte řešit, kolik vás bude stát doprava.

Tak utíkejte a vybírejte cokoli vás napadne. Co takhle ručně vyřezávanou skříň z masivního dřeva? Nebo byste si rádi zařídili meditační koutek plný tibetských mís a pohodlných polštářků? Barevné zahradní posezení? Ložnici snů nebo tu nejpohodlnější pracovnu na světě? Je to jen na vás a fantazii se meze nekladou. Z naší široké nabídky nábytku a dekorací si vybere opravdu každý. Každý milovník osobitých kousků s duší a příběhem od skutečných lidí.

Nábytek k vám vozíme z daleké Indie a orientem je provoněný každý detail. Jemná ruční práce, krásné patinování a vůně dřeva je zárukou, kterou u indických mistrů nábytku vyhledáváme. Nádherné sošky zdobené drahými kameny, orientální lampy, měkoučké přehozy, antik svícny, vintage zrcadla, prostě vše co si jen budete přát. A také spoustu věcí, které vás ani nenapadly. :-) 

Tak vzhůru do světa plného ruční práce a pravého dřeva.