DOPRAVA ZDARMA po ČR při nákupu nad 1000Kč  •  Osobní odběr v Praze ZDARMA - Argentinská 22 a Lazarská 6

Objevte orientální kouzlo kulatých přehozů z Indie

Objevte orientální kouzlo kulatých přehozů z Indie

Léto, léto. Čas klidu a pohody, kdy můžeme relaxovat a zapomenout na všechny starosti. Čas na snídani v trávě, proválené odpoledne na pláži i u rybníka, piknik s přáteli nebo cvičení jógy v přírodě. Co by to ale bylo za pohodu bez pořádné piknikové deky nebo přehozu, který jednoduše sbalíte do tašky a hurá za dobrodružstvím!

A právě na to jsme mysleli při vybírání nádherných kulatých přehozů s energickými motivy mandal a lapačů snů. Tyto kulaté orientální přehozy s třásněmi, které už se těší na svůj první výlet, jsme pro vás dovezli až z daleké Indie. Není proto žádným překvapením, že je každý kus ručně zpracovaný a barvený přírodními barvami. Všechny přehozy jsou vyrobeny ze 100 % bavlny, která je příjemná na dotek, a tak se do nich můžete zachumlat, nebo je použít i jako módní sárong. To ale není všechno. Barevné přehozy rozzáří nejen park a pláž, nádherně vyniknou také v interiéru na zdi, na zemi i jako klasický přehoz přes postel.

A tady máme všechny možnosti, jak využít kulatý přehoz:

jako deku na posedávání v trávě, nebo na pláži
jako podložku na cvičení jógy
jako módní sárong, nebo hřejivou přikrývku
jako nádherný doplněk interiéru ve formě tapisérie na zdi, nebo přehozu na postel i sedačku
a další a další

Tak co? Už víte, jak svůj kulatý přehoz využijete? Celou nabídku najdete zde.

A tady přikládáme pár inspiračních obrázků, které nás nadchly. Zdroj: Pinterest

(http://organicdailypost.com/, http://www.ebay.com/, https://sweatinfashion.myshopify.com/, https://www.aliexpress.com/, https://www.shopluckyduck.com/, http://www.royalfurnish.com/, https://gypsylovinlight.com/)