DOPRAVA ZDARMA po ČR při nákupu nad 1000Kč  •  Osobní odběr v Praze ZDARMA - Argentinská 22 a Lazarská 6

Nová kolekce peněženek a doplňků z pravé kůže

Nová kolekce peněženek a doplňků z pravé kůže

Rozlučte se se svojí letitou peněženkou, která už má to nejlepší za sebou. Vyberte si z naší nové limitované kolekce, která čeká jen a jen na vás! A mysleli jsme i na pány. :-)

Ruční práce, 100% originál


Limitovaná edice ručně malovaných peněženek a doplňků z pravé kůže je jedinečnou ukázkou precizní práce, krásných barev a jemných motivů. Každý kus je naprostý originál a díky šikovným ručkám indických mistrů můžete vybírat mezi záplavou nádherných designů, které jsou zcela jedinečné.

Designové novinky a kolekce pro pány


Tou pravou ukázkou luxusu je kolekce z měkčené kůže, ve které si na své přijdou jak dámy, tak pánové. Speciální kolekci pro muže tvoří peněženky, kapsičky na drobné mince i pouzdra na brýle a cigarety. Další novinkou jsou decentní peněženky s drobnou aplikací kytičky, které jste si oblíbili před lety a my jsme je pro velký úspěch zopakovali v nových barevných kombinacích. Kromě těchto novinek se můžete těšit na spoustu nových designů jako je elegantní paisley, veselé sovičky, mandaly, proužky, bublinky a mnoho dalšího. 

Krásné na pohled, praktické uvnitř


Peněženky jsou navíc nejen krásné na pohled, ale i praktické. Každá má mnoho kapsiček na drobné mince, přihrádky na karty i dostatek místa na velké bankovky. Vybírat můžete z praktických středních i velkých pěněženek, které se dají použít jako moderní psaníčko na ples. Samozřejmě nechybí ani malé a dokladové peněženky, do kterých se vejde vše potřebné a široká nabídka oblíbených pouzdýrek na rtěnku a brýle.


Tak hurá vybírat!