DOPRAVA ZDARMA po ČR při nákupu nad 1000Kč  •  Osobní odběr v Praze ZDARMA - Argentinská 22 a Lazarská 6

KAŠMÍR & HEDVÁBÍ

KAŠMÍR & HEDVÁBÍ

Věděli jste? Kašmír je 6× hřejivější než vlna

 

Představte si ten pocit, když se zabalíte do příjemné, nekousavé, vlněné šály. Na kašmírovou šálu je studený vítr krátký. Kašmírská vlna je považovaná za nejkvalitnější látku vůbec. Pokud je Vám v chladnějším období pořád zima, kašmír je přesně to, co potřebujete! Má šestkrát vyšší hřejivost, než klasická vlna.

 

3 důvody proč právě kašmír

 

  • Jemný, lehký a nekousavý materiál
  • 6× vyšší hřejivost než u klasické vlny
  • Je trvanlivý, nevytahá se a skvěle drží tvar

 

Pravý kašmír pochází z vlny kozy kašmírské. Za vznikem tolik opěvovaného materiálu stojí drsné vysokohorské klima. Díky nepřekonatelným vlastnostem může být oblečení z kašmírové vlny tenké a přesto vás udrží krásně v teple. Přesně takové jsou naše kašmírové šály z Indie.

 

 

Hedvábí – láska na první dotek

 

Za svůj lesk vděčí téměř dokonalému povrchu. Trojúhelníkový průřez hedvábného vlákna odráží světlo ve specifickém úhlu, který tvoří nenapodobitelný lesk. Tohoto efektu je možné docílit pouze látkou ze zámotků bource morušového. Syntetické textilie jsou na vlastnosti přírodního materiálu krátké.

 

Společný jmenovatel přírodních materiálů

 

Prodyšnost je jednou z mnoha předností nejen hedvábí. Přírodní vlákno má schopnost přizpůsobit se potřebám našeho těla. Látky jako jsou hedvábí, kašmír nebo bavlna podporují přirozenou termoregulaci těla. Když je nám horko, odvedou přebytečné teplo a v zimě zase zahřejí. Hedvábná šála je ideální doplněk na přechodné období během podzimu, a také na jaře, kdy je počasí velmi proměnlivé a nepředvídatelné.

 

Neocenitelný komfort každý den

 

Hedvábí je lehounká subtilní látka. Na kůži ji téměř neucítíte. Je vhodná i pro citlivou pokožku. Tato jemná tkanina přináší nositeli neocenitelný komfort, a to i díky tomu, že nezadržuje pachy.

 

SANU BABU