DOPRAVA ZDARMA po ČR při nákupu nad 1000Kč  •  Osobní odběr v Praze ZDARMA - Argentinská 22 a Lazarská 6

TEAKOVÝ NÁBYTEK

TEAKOVÝ NÁBYTEK

Teakové (týkové) dřevo se těší velké oblibě obzvlášť díky své odolnosti. Touto vlastností se stává velmi konzistentní dřevinou. Teak je pevný a zároveň vláčný.

 

Bytelnost a houževnatost teaku ztělesňuje stůl z masivu. Ať už menší kupecký stolek nebo velký jídelní stůl, nábytek z teakového dřeva snese každodenní zápřah i v početné domácnosti.

 

Zlatavě medová až čokoládová barva dodává teakovému dřevu sofistikovaný vzhled. Přirozená kresba je nezaměnitelným otiskem typickým pro tuto tropickou dřevinu. 

 

V našem e-shopu najdete teakové knihovny z masivu. Knihovna je jedním z nosných prvků domova. I tento jediný kus dokáže vytvořit harmonický prostor pro odpočinek nad dobrou knihou. Z této neobyčejné dřeviny vznikají i drobné bytové dekorace, jako je například  všestranný květináč. A aby byl interiér kompletní, nesmí chybět komody, které vyřeší věčný problém s nedostatkem úložného prostoru.

 

Je tedy teak věčný? Věříme, že ano. Dřevo stromu Teky obrovské totiž obsahuje oleje a silice, které po desetiletí chrání dřevo před vnějšími vlivy, škůdci či plísněmi. Staré teakové portály mohou dosahovat úctyhodného věku a stejně se stále perfektně hodí k upcyklaci. Právě ze starých dřevěných trámů vzniká jedinečný nábytek, který novému majiteli slouží další desítky let

 

I takové odolné dřevo si však zaslouží péči. Jak o něj pečovat se dozvíte zde.

 

Nábytek z Indie v pro vás dovážíme již více než 30 let.

 

Bára 

SANU BABU