Jak bojujeme s koronavirem: aktuální informace z provozu.

Jak bojujeme s koronavirem: aktuální informace z provozu.

Svět se i nám převrátil vzhůru nohama. Museli jsme se rychle rozhodovat a ze dne na den reagovat na veškeré změny. Mrzí nás, že naše prodejny jsou v tuto chvíli uzavřeny a nemůžeme vám poradit osobně. Nic není ztraceno. Petr, Míra a Angela v tuto chvíli udržují plynulý provoz e-shopu.

 

Doprava funguje bez problémů. Roušky, dezinfekce a rukavice jsou samozřejmostí. 

Dopravu v tuto chvíli zajišťuje Uloženka bez jakýchkoliv omezení. Společnosti PPL a Toptrans přijímají pouze bezkontaktní platby. Vylučují tedy z nabídky dobírku. V současné situaci neregistrujeme žádné problémy s doručením zásilek. 

Výdej objednávek je v provozu v našem pražském sídle e-shopu a velkoskladu nábytku: Argentinská 22, Praha 7, Po-Pá 9:00-18:00h, so-ne zavřeno.

Hygienická opatření nebereme na lehkou váhu. Naši zaměstnanci i všichni řidiči zmiňovaných společností používají veškeré doporučené ochranné pomůcky. Dvojité roušky s vnitřní vložkou nám do zásoby ušily maminky a hodné sousedky, kterým tímto moc děkujeme.

 

Vaše SANU BABU

7.4.2020 Update:

Společnost Toptrans opět spustila možnost platby hotově přes dobírku. Plynule expedujeme a neregistrujeme žádné zpoždění ohledně termínů dodání vašich zásilek. Přejeme hodně sil, pevné nervy a ze srdce děkujeme za každou objednávku.

Vaše SANU BABU