DOPRAVA ZDARMA po ČR při nákupu nad 1000Kč  •  Osobní odběr v Praze ZDARMA - Argentinská 22 a Lazarská 6

Připraveni na horké léto? Ano!

Připraveni na horké léto? Ano!

Tak jako každý rok, jsme pro vás nachystali pořádně barevnou krásnou letní kolekci, na které jsme dnes a denně pracovali už od ledna. Vše jsme pořádně nakreslili, vybrali, nakombinovali a jeli s tím za našimi mistry šicích strojů do Nepálu a Indie. Ti se do toho všeho pustili po hlavě, měřili, kombinovali, tiskli, žehlili... a pak, po pořádné dřině, bylo hotovo! Poprvé jsme spatřili naše společné návrhy na fotkách a o pár týdnů později jsme je držely v našich rukách. A to je chvíle, kterou milujeme ze všeho nejvíce. Když poprvé otevřeme bedny se vzorky, věšíme, kocháme se, zkoušíme a říkáme si, co je super a na čem ještě zapracujeme. Když konečně vše vybalíme, pověsíme a vidíme plody naší společné několikaměsíční práce. A pak s ní konečně můžeme do světa! Pro tu nejlepší odměnu ze všech, a to jsou vaše názory a ohlasy.

První místo, kde tradičně představujeme novou kolekci, je veletrh Styl v Brně. Právě tam naše modely rozzáří celou budovu i módní show, na kterou se všichni pořádně těšíme. Je to totiž první místo, kde vidíme reakce těch nejdůležitějších lidí. Vás. Našich nejmilejších zákazníků. 

Po návratu z veletrhu ještě dumáme, sčítáme a přemýšlíme, na které modely byly největší ohlasy a které tak budou ty nejkrásnější pro letošní sezónu. Doladíme detaily, pošleme objednávky a čekáme na ten den, kdy se dozvíme, že je tu zásilka plná novinek, na které se těšíme. A dobrou zprávou je, že letošní kolekce už je celá v prodeji.

Plná barev a vzdušných materiálů. Plná elegance a jemných detailů. Plná sukní, kalhot, šatů, halenek, tunik i triček a košilí. V letošní kolekci najdete tradiční barevné kousky s potiskem oblíbených mandal nebo květin. Novinky z lehkého a vzdušného materiálu, které ani nestíháme objednávat. Indické haleny a balonové kalhoty pro krásné léto a mnoho dalších novinek, které jsou tak krásné, že slova nestačí. 

Přesvědčte se sami.