DOPRAVA ZDARMA po ČR při nákupu nad 1000Kč  •  Osobní odběr v Praze ZDARMA - Argentinská 22 a Lazarská 6

SANU BABU pomáhá v Nepálu

SANU BABU pomáhá v Nepálu

Již podruhé jsme se stali dárci dobročinné dražby nadačního fondu Happy Hearts. 

Do tiché aukce jsme věnovali několik sošek Buddhů a vše se vydražilo! Super.


Minulý tok se nám podařilo za vydražené peníze postavit školu a nyní přispíváme znovu. Z peněz dárců se letos podaří postavit dokonce dvě školy v Nepálu. 

Jsme pyšní a máme radost!

--------------------------------------------

Kdo chce vědět víc, může si přečíst celou tiskovou zprávu níže:

--------------------------------------------

CHARITATIVNÍ GALA VEČEŘE PETRY NĚMCOVÉ

PRO NADAČNÍ FOND HAPPY HEARTS V PRAZE

OSLAVILA 100 LET OD ZALOŽENÍ ČESKOSLOVENSKA

 

26. října 2018 Palác Žofín

 

Petra Němcová (vpravo), zakladatelka Happy Hearts Fund, a Karolína Bosáková, ředitelka Nadačního fondu Happy Hearts na Gala dinner HAPPY HEARTS 2018 / foto: Unique One

 

TZ — Praha, 28. října 2018

 

U příležitosti oslav 100. výročí založení Československa se 26. října 2018 již po sedmé uskutečnila charitativní Gala večeře Nadačního fondu Happy Hearts v Praze. Petra Němcová, zakladatelka Happy Hearts a světově uznávaná filantropka, proto přiletěla do Prahy, aby podpořila tuto tradiční akci. Během slavnostního večera se podařilo vytěžit rekordní částku 7 milionu korun. Výtěžek večera poputuje na výstavbu dvou nových škol v Nepálu.

 

Gala večeře s názvem „1918 Century Ball“ ve stylu Art Deco proběhla v pražském paláci Žofín za podpory magazínu Forbes a pod záštitou Městské části Praha 1. Během večera vystoupili Ondřej Havelka s Melody Makers a Lenka Nová s Petrem Maláskem v rámci svého aktuálního turné „Ve dvou“.

 

Novými ambasadorkami Nadačního fondu Happy Hearts se staly zpěvačka Lenka Nová a modelka Ivana Mrázová. Ivana Mrázová spolumoderovala hudební festival San Remo, od té doby je „miláčkem“ Itálie a na instagramu její profil sleduje milion fanoušků.

 

Za uplynulých sedm ročníků charitativní gala večeře se podařilo vytěžit přes 22 milionů korun. Díky štědrosti českých i zahraničních dárců jsme postavili čtyři školy na Haiti a v Nepálu, které pomohly změnit životy více než 1200 dětí. Nadační fond myslí i na české děti, proto pravidelně věnuje část výtěžku z charitativní gala večeře na podporu vybrané nadace působící v České republice. Letos tak podpořil projekt „Lepší škola pro všechny“ Člověka v tísni.

 

„Charitativní Gala večeře Happy Hearts je projekt, který má v České republice již mnohaletou tradici. Díky podpoře zejména českých a slovenských dárců pomáháme prostřednictvím vzdělání měnit životy mnoha dětí a budoucích generací. Věříme, že investice do vzdělání je tou nejlepší investicí do budoucnosti,“ uvádí Karolína Bosáková, ředitelka Nadačního fondu Happy Hearts.

 

Nadační fond Happy Hearts je pobočkou americké nadace All Hands and Hearts – Smart Response v České republice. Podporuje obnovu bezpečných škol v oblastech postižených přírodními katastrofami a k dnešnímu dni postavil 232 škol ve 12 zemích světa, které slouží více jak 107 tisícům dětem.

 

KONTAKTY

 

Číslo účtu Nadačního fondu Happy Hearts: 279766379/0300

 

Další informace:

 

Valentina Lazzari

GSM: + 420 602 381 115

E-mail: office@unique-one.com

Unique One, s.r.o.