DOPRAVA ZDARMA po ČR při nákupu nad 1000Kč  •  Osobní odběr v Praze ZDARMA - Argentinská 22 a Lazarská 6

Prázdninové slevy – nábytek se slevou 20 %

Prázdninové slevy – nábytek se slevou 20 %

Prázdniny jsou tady, a kromě nových zážitků na vás čekají také velké prázdninové slevy!  Veškerý nábytek, včetně nejnovějších kousků, nyní koupíte se slevou 20 % a to jak na všech našich prodejnách, tak i na e-shopu. Využijte této jedinečné letní nabídky a pořiďte si opravdové originály od indických mistrů nábytku.

Nábytek z exotického dřeva jako je týk, mango a palisandr, vydrží při správné údržbě několik desítek let. A díky tomu se z nákupu budou radovat i další generace. ? Každý kus nábytku je jedinečným, ručně zpracovaným originálem, který si hned oblíbíte. Pro jeho nádherný vzhled, pro typickou vůni dřeva a pro duši, kterou má.

Pokud jste tedy až do této chvíle váhali, zda si něco z nabídky Sanu Babu pořídit, tak teď je ideální příležitost. Slevy tu nejsou napořád a kdy jindy nechat prozářit váš byt novým nábytkem než v létě, kdy sluneční paprsky klepou na okna a touha po poznávání vzdálených krajů je na vrcholu.

Nemusíte cestovat za exotikou, protože my ji doručíme až k vám. Je libo skříň z masivního teakového dřeva, zrcadlo s ruční řezbou, truhlu v koloniálním stylu nebo kvalitní lavici pro teplé letní večery, na které se usadíte s rodinou? To vše a mnoho dalšího na vás čeká právě u nás. Navštivte některou z našich prodejen, kde na vás dýchne orientální vůně nebo nakupujte z pohodlí domova. Je to jen na vás.