Z módních přehlídek až k vám

Z módních přehlídek až k vám

Jaro klepe na dveře a my ho vítáme velkým úklidem naší módní dílničky.

Stovky vzorků, které jsme za ty roky nashromáždili, se už pořádně těší až se podívají na sluníčko! A že je z čeho vybírat.


Posledních pět let jsme pro vás vymýšleli, navrhovali, upravovali, kombinovali a tvořili nejrůznější módní kousky, které oslovily spoustu z vás. Některé jsme si zamilovali na první pohled, jiné jsme upravovali k dokonalosti a našly se i takové, které jsme dali "k ledu" a řekli si, že s nimi budeme pracovat příští sezónu. Něco potřebovalo prodloužit, něco zase zkrátit, někdy se nám nelíbily barvy, jindy zase výšivka a tak jsme ve dne v noci ladili až z toho bylo to pravé. Nejpovedenější modely s námi jely na veletrhy, kde rozzářily každou módní přehlídku a díky vašim názorům a nápadům jsme postupně vybírali "vyvolené" kousky. Ty vyvolené kousky, které na vás za pár měsíců čekaly v našich prodejnách a dělají vám radost do teď. 


A protože pět let je dlouhá doba a náš módní koutek není už přestal být nafukovací, rozhodli jsme se, že tyhle poslední módní kousky pustíme do světa, aby dělaly radost dalším z vás. Díky tomu můžete právě teď na e-shopu a prodejnách objevit stovky modelů, které už nebudeme nikdy opakovat. Jedinečná šance pro ty z vás, kteří si chtějí ulovit jeden jediný kus, který kdy byl a nebo objevit dávno zapomenuté šaty, tričko, nebo kalhoty, které jste před lety tak rádi nosili. 


Takže jdeme na to?


CELÁ NABÍDKA JE PŘÍMO ZDE


foto Veletrhy Styl a Kabo Brno