DOPRAVA ZDARMA po ČR při nákupu nad 1000Kč  •  Osobní odběr v Praze ZDARMA - Argentinská 22 a Lazarská 6

3 BENEFITY tibetských mís

3 BENEFITY tibetských mís

V čem vlastně tkví tajemství tibetských mís?

 

Tibetské nebo tzv. zpívající mísy se používají k celkové harmonizaci těla, prostoru i našich jemnohmotných těl. Jsou oblíbeným doplňkem při meditacích a dalších uvolňujících technikách s terapeutickým rozsahem.

Vše kolem nás v podstatě vydává určité vibrace – příjemné i méně blahodárné. Naše tělo je ze 70 % tvořeno z vody a voda je výborným vodičem vibrací. Tóny tibetské mísy mají zní v určité frekvenci, díky níž dokážou obnovit pořádek i v chaosu negativních vibrací.

Jsou vyrobeny ze slitiny několika kovů, kdy každý kov produkuje určitý zvuk. Každá mísa tedy nese originální harmonizující tóny, které pak dohromady vytvářejí posvátný zvuk Óm.

Jak mohou tibetské mísy pozitivně ovlivnit náš život?

 

Jsou to tyto 3 benefity:

 

·         Uvolnění - Nastřádané napětí z pracovního kolotoče nebo každodenní stres. Když se tibetská mísa rozezní, je to jako by se všechny problémy rozpustily.

 

·         Regenerace - Na buněčné úrovni se nám dostane jemného vyladění a pocitu harmonie. Tělo tak dostane prostor pro svou přirozenou schopnost regenerace, což s sebou nese příliv nové energie a chuti do života.

 

·         Poznání - Prvotní zvuk, vibrace, ze které povstal celý vesmír -Óm- nás přivede zpět k sobě, do našeho středu, k poznání sebe sama. V našem těle se totiž skrývá veškerá moudrost a odpovědi k tomu, abychom mohli prožít šťastný život.

 

Chcete tyto benefity zkusit na vlastní kůži?

Vydejte se objevit harmonizační zvuky tibetských mís přímo na naše prodejny, nebo si vyberte v eshopu. Výjimečný zvukový i vizuální zážitek zaručen.


Těšíme se na vás!
SANU BABU