DOPRAVA ZDARMA po ČR při nákupu nad 1000Kč  •  Osobní odběr v Praze ZDARMA - Argentinská 22 a Lazarská 6

Hurá za sluncem! Aneb novinky pro léto 2017

V Indii a Nepálu vědí jak na léto! A právě proto je letošní kolekce nejen pohodlná a plná barev, ale vládnou jí samé lehké a vzdušné materiály, které jsou na léto zkrátka ideální. Každý kus je naprostý originál vytvořený skutečnými lidmi v Nepálu a Indii, proto u nás najdete pouze malé kolekce po pár kusech. Materiály, které pro vás vybíráme jsou barveny přírodními barvami a každá výšivka byla vytvořená poctivou ruční prací. Zkrátka a dobře. Slušivé, originální a skvěle padnoucí oblečení je u nás samozřejmostí každou sezónu, ale teď pro vás máme opravdové novinky, které tu ještě nebyly.

Takže jdeme na to!

Konečně jsme mysleli na slečny a dámy, které milují dlouhé šaty. Na prodejnách a e-shopu tak najdete velkou nabídku pestrobarevných šatiček, které padnou doslova všem. A jak je to možné? Přece díky elastickému žabičkování na prsou a rozevláté sukni, pod kterou se schová i těhotenské bříško.

  

A co máme dále? Univerzální cvokové sukně jsou opět skladem! Opěvované, chtěné a všemi milované sukně zapínané na patentky, díky kterým padnou všem velikostem od S do XXL. V nabídce najdete extra mini, krátké i dlouhé varianty a některé jsou i oboustranné, a tak máte z jedné sukně hned dvě. Klasické sukně s elastickým pasem a potiskem na vás také čekají.

  

Záplava krátkých šatů v úplně nových designech a barvách. Elastické bez rukávu, elegantní na ramínka, praktické s rukávkem, s květinami, s mandalami, s ruční výšivkou, s potiskem i s krajkou. My v SANU BABU nevíme, kam dřív s očima, protože taková krása nebyla dlouho k vidění. Tak hurá pro ně.

  

A konečně něco pro ty, které nemají rády sukně a šaty. Opravdovým hitem letní kolekce 2017 jsou totiž jednoznačně super šik kalhoty ve všemožných barvách a vzorech. Lehký materiál, jemné i zářivé barvy, a hlavně hromada střihů, ze kterých si stačí jen vybrat.

  

A samozřejmě nechybí oblíbená klasika jako jsou trička, tílka a hlavně turkáče 3v1, ze kterých rázem uděláte halenku, nebo moderní overal.

  

Tak co na to říkáte? Už jste si vybrali? Celou nabídku najdete na našich prodejnách i e-shopu.