DOPRAVA ZDARMA po ČR při nákupu nad 1000Kč  •  Osobní odběr v Praze ZDARMA - Argentinská 22 a Lazarská 6

Jak vzniká móda móda pod značkou SANU BABU

Jak vzniká móda pod značkou SANU BABU

Móda značky SANU BABU je originální móda s prvky etno. Není to tedy přímo oblečení, které se nosí v Indii nebo Nepálu. Oděvy SANU BABU jsou šity pro české zákazníky v Nepálu převážně z indických látek. Zajímavé střihy jsou výsledkem kombinace evropského a asijského stylu - oblečení je šito tak, aby padlo postavě českých žen, ale využívá se i typů oděvů, které k nám přišly z Asie - turecké kalhoty, ponča, tuniky. Výraznější barevné provedení a kombinace různobarevných látek, potisků a výšivek jsou to, co módu inspirovanou etno stylem dělá zajímavou a originální - zaručeně oživí šatník každé ženy.

Každé kolekci SANU BABU věnuje maximální pozornost. Ze sezónní nabídky látek a střihů osvědčených dodavatelů se vybírá základ kolekce, která se dále tvoří, kombinuje a upravuje. Každý z týmu SANU BABU přispívá k finální podobě módních kolekcí.

Móda SANU BABU se šije v Nepálu v malých dílnách převážně rodinného charakteru. Dlouholetá spolupráce s dodavateli je založena na vzájemné důvěře a snaze vyjít si vstříc.

Oblečení se šije převážně z přírodních materiálů jako je bavlna, len, vlna, hedvábí, viskóza a kůže, při barvení látek se stále ještě využívají i přírodní tradiční barvy. Vzory vycházejí z asijské tradice, často je užívána technika zvaná ,,block print", při které se na látku vzor ručně tiskne dřevěnými razítky namočenými v přírodních barvách. Oděvy se zdobí i vyšíváním, prošíváním či batikou.

Všechny oděvy jsou vyráběny v malých sériích, takže je malá pravděpodobnost, že potkáte někoho ve stejném modelu. Oblečení značky SANU BABU je pro všechny ženy, které chtějí být originální a zajímavé, prostě vypadat jinak než ostatní. Móda SANU BABU podrhne osobnost každé ženy, je originální, barevná a hravá.