Jarní výprodej NÁBYTKU  ●  SLEVY až 30 %  ●  při nákupu nad 1000Kč je doprava po ČR ZDARMA

TEAKOVÝ NÁBYTEK

TEAKOVÝ NÁBYTEK

Teakové (týkové) dřevo se těší velké oblibě obzvlášť díky své odolnosti. Touto vlastností se stává velmi konzistentní dřevinou. Teak je pevný a zároveň vláčný.

 

Bytelnost a houževnatost teaku ztělesňuje stůl z masivu. Ať už menší kupecký stolek nebo velký jídelní stůl, nábytek z teakového dřeva snese každodenní zápřah i v početné domácnosti.

 

Zlatavě medová až čokoládová barva dodává teakovému dřevu sofistikovaný vzhled. Přirozená kresba je nezaměnitelným otiskem typickým pro tuto tropickou dřevinu. 

 

V našem e-shopu najdete teakové knihovny z masivu. Knihovna je jedním z nosných prvků domova. I tento jediný kus dokáže vytvořit harmonický prostor pro odpočinek nad dobrou knihou. Z této neobyčejné dřeviny vznikají i drobné bytové dekorace, jako je například  všestranný květináč. A aby byl interiér kompletní, nesmí chybět komody, které vyřeší věčný problém s nedostatkem úložného prostoru.

 

Je tedy teak věčný? Věříme, že ano. Dřevo stromu Teky obrovské totiž obsahuje oleje a silice, které po desetiletí chrání dřevo před vnějšími vlivy, škůdci či plísněmi. Staré teakové portály mohou dosahovat úctyhodného věku a stejně se stále perfektně hodí k upcyklaci. Právě ze starých dřevěných trámů vzniká jedinečný nábytek, který novému majiteli slouží další desítky let

 

I takové odolné dřevo si však zaslouží péči. Jak o něj pečovat se dozvíte zde.

 

Nábytek z Indie v pro vás dovážíme již více než 30 let.

 

Bára 

SANU BABU